19.2 C
София
вторник, септември 26, 2023
spot_img
ruse русе

Курортът Трансалпина привлича със седем ски писти и невероятни гледки

Ако не знаете къде да прекарате зимната си почивка и сте любител на зимните спортове, тогава ски курортът Трансалпина е задължителен в списъка ви за посещение.

Разположен в северозападната част на окръг Валча, курортът предлага едни от най-добрите писти в Румъния. Тук можете да се насладите на снега и хубавото време.

За тези, които все още не знаят къде ще прекарат зимната си почивка, това е идеалният повод да изберат място, което осигурява всичко необходимо за няколко перфектни дни.

Най-добрите ски курорти в Европа за 2021 година

Ски курорт Трансалпина се намира в района на езерото Видра. Фактът, че върховете надхвърлят две хиляди метра, представлява голямо предимство. Това е причината, поради която ще намерите сняг тук дори през месец май.

В долната част на склона надморската височина е 1350 метра, а оттам можете да вземете кабинков лифт. Освен всички предимства на ски курорта, не трябва да забравяме и великолепния пейзаж, който ще се появи пред вас.

След изминатите 2,9 км с кабинков лифт ще можете да наблюдавате езерото Видра и планините, от които е заобиколен. Там на височина 1800 м ще откриете и ски лифт, който ще ви изведе до 2000 м височина на връх Бора.

Седем писти за всички любители на снега – Ски курорт Трансалпина

Ски курортът Трансалпина предлага седем писти, подходящи за начинаещи. Но те също са идеални за тези на средно ниво. Така че, независимо дали тепърва започвате да откривате любовта към ските, или вече сте експерт в този спорт, това е идеалното решение за вас.

Какво да видим и правим в Албания през зимата

Фактът, че има седем писти на ваше разположение, от които да избирате, вече е причина да знаете, че няма да остане време да скучаете.  Курортът предлага и зона, в която можете да релаксирате.

Ето къде се намира курортът:

сливен
alexandra travel

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни публикации