Персонализиране на предпочитанията за съгласие

Използваме бисквитки, за да ви помогнем да навигирате ефективно и да изпълнявате определени функции. Ще намерите подробна информация за всички бисквитки във всяка категория съгласие по-долу.

Бисквитките, които са категоризирани като „Необходими“, се съхраняват във вашия браузър, тъй като те са от съществено значение за активиране на основните функции на сайта.... 

Винаги активни

Необходимите бисквитки са необходими, за да се активират основните функции на този сайт, като например осигуряване на сигурно влизане или коригиране на вашите предпочитания за съгласие. Тези бисквитки не съхраняват никакви лични данни.

Няма бисквитки за показване

Функционалните бисквитки помагат за извършването на определени функции като споделяне на съдържанието на уебсайта в платформи на социални медии, събиране на обратна връзка и други функции на трети страни.

Няма бисквитки за показване

Аналитичните бисквитки се използват, за да се разбере как посетителите взаимодействат с уебсайта. Тези бисквитки помагат да се предостави информация за показатели като брой посетители, степен на отпадане, източник на трафик и др.

Няма бисквитки за показване

Бисквитките за ефективност се използват за разбиране и анализиране на ключовите показатели за ефективност на уебсайта, което помага за предоставянето на по-добро потребителско изживяване за посетителите.

Няма бисквитки за показване

Рекламните бисквитки се използват, за да предоставят на посетителите персонализирани реклами въз основа на страниците, които сте посетили преди това, и за анализиране на ефективността на рекламните кампании.

Няма бисквитки за показване

РусеС дъх на вино

Винарна „Седем Поколения“ извлича максимума от природата

Винарна „Седем Поколения“ се намира в Североизточна България, на 30 км западно от Русе, в покрайнините на село Мечка, разположено сред хълмове. Създадена е през 2008 година от Любен Рабчев, много амбициозен българин, който е пето поколение винар.

След като прекарва дълги години в САЩ, той се връща към корените си в България, за да възроди и продължи семейните традиции. В този регион разполагат с перфектния терен за отглеждане на грозде от основните видове Каберне Совиньон, Каберне Фран и Мерло, Пино Ноар и Мускат отонел, от които правят невероятни червени вина и розе.

Разполагат с 200 дка лозя, от които с много винмание, любов и съвършенство произвеждат вина от високо ниво, в лимитирани тиражи. Климатът край река Дунав е много благоприятен и това прави гроздето достатъчно захарно и богато на вкус.

Изба Едоардо Миролио произвежда 1 милион литра вино годишно

Лозите им са в отлично физиологично състояние и перфектно обработени, защото в село Мечка всичко е толкова близо, че могат лесно да контролират производствения процес. Вината отлежават във френски дъбови бъчви, отбелязва „Галерия“.

Концепцията им е да извлекат максимума от това, което пирродата им дава. Резултатите са невероятни натурални вина, богати на аромати и вкусове, запазващи максимално естествените си съставки.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button