Новини

Заведение в Несебър предлага вода за 7 лв.

Читател на businessnovinite.bg сигнализира, че на морето се е натъкнал на заведение, в което минералната вода в разфасовка от 1,5 л. се продава за 7 лв.

Ресторантът се намира на Морска гара в Несебър.

„Бях просто изумен от цената, дори не желаех да погледна менюто след като видях и, че цената на едно кафе е 4,50лв.“, допълва към снимка от касова бележка Стоянов, който казва, че е платил общо 12 лв. за вода и студен чай.

Ето колко платиха българи за обяд на плажа в Несебър

По бележката виждаме, че цената и на един студен чай е 5,50 лв.

В мейла си към редакцията Стоянов казва:

„Не мисля, че така се печелят туристи, по скоро се губят туристи с тези цени“.

Подобни статии

3 Коментара

 1. Пичове, стига с тази антиреклама. В Гърция една такава бутилка е към
  5-7 евро в обикновено заведение,мусаката е 12-15 евро . Говоря за Халкидики. Цените у нас са двойно по-ниски. Я отидете на Миконос да видите кви са цените. Не споменавате ,че цените зависят от това какъв клас е заведението. Отидете на същия клас заведение в Гърция и ще се изненадате ,че всичко поне по 2 на българско заведение от този клас.

 2. Хакай я 20 кинта би,пич!
  Няма някакви от Халкшдики да са под теб?!
  А че сте второ поколение гладници,’де бабите ти и дядовците сееха обелки от картофи,туй…няма да го издавам пред чужденците.
  Все пак съм един от последнородените в старинния град люде…на 15 м от Новата Метрополия–„св.Стефан“ и живял доста лета но 100 м от Старата Метрополия но ул.“Иван Асен II“.
  Айде стегнете си малко лакомите си,селски трътки! Жшвотът не свършва тази година.За да получиш трябва и до дадеш.Не може само до скубеш и после да питаш: ама що така хората ни идват при мен (нас),а предпочитат Хърватска,Гърция,Турция…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button