Новини

Вече можем да наемем лодка на Миконос с Uber

Uber беше просто приложение за викане на такси. След това се разклониха в доставката на храна, преди да завладеят всичко с влакове, полети, хотели и дори разходки с елени. И сега приложението стартира нещо друго: Uber Boat, който вече е достъпен на гръцкия остров Миконос.

Можете да резервирате лодка Uber в Миконос точно както бихте резервирали Uber навсякъде. Всичко става чрез приложението Uber, като единствената уловка е, че трябва да резервирате 45 минути предварително и трябва да бъдете взети от една от 25 точки за качване/слизане из целия остров.

Вече можем да резервираме с Uber разходка с шейна с елени

Но какво всъщност представлява Uber Boat на Миконос? От Time Out изпратиха свой служител, за да изпробва новата услуга.

„Миконос е наистина живописен. Това е много, много красив остров“, обяснява тя. — Защото е много хълмисто. На лодка имате добра гледка към всичко в далечината –  цялата архитектура, планините и хълмовете…накъдето и да се обърнете, 360 градуса красиви сцени и невероятни гледки.’

„Хванахме лодката от плажа до ресторант“, казва Агнес. „В началото беше доста бавно, остави ни да се огледаме и да се насладим на гледките. След това капитанът натисна скороста.

Дори ако оставим настрана гледките и пейзажа, Uber Boat изглеждаше като удобен, но различен начин за разглеждане. „Това е добър алтернативен начин за придвижване, вместо да се возите в истинско такси“, казва Агнес.

Най-добрите плажове на Миконос

Освен това е доста лесно да се избегнат задръстванията в открито море, което естествено е плюс. „Вие просто отивате и се връщате от вашата дестинация, но със стил и без риск от трафик“, казва тя.

Преди всичко: „това е нещо, което бихте искали да преживеете в Миконос“, казва Агнес. Има смисъл – наемането на лодка или возенето с такава отдавна е един от най-добрите и популярни начини да разгледате и да се забавлявате на острова.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button