Новини

Вече можем да резервираме с Uber разходка с шейна с елени

Откакто стартира през 2009 г., Uber непрекъснато тества границите на това, на което е способна услугата за резервиране на автомобили. Не говорим само за доставка на храна ⁠ – през последното десетилетие мотоциклетистите успяха да използват приложението за организиране на превози, за да резервират всичко – от пътуване с хеликоптер до време за гушкане с котенца от местен приют. В един момент можете дори да резервирате Uber сватба.

Приложението стартира най-новото си начинание: Uber Sleigh, първата в света разходка с шейна с елени по заявка.

За ограничено време и ако се окажете близо до Арктическия кръг, можете да използвате приложението Uber, за да оживеете най-смелите си празнични фантазии. И то безплатно!

10 неща за правене в Рованиеми (Лапландия) през зимата

Разходките с елени тръгват два пъти на ден между 12 и 18 декември от Apukka Resort в Рованиеми, който е столицата на финландска Лапландия. Поздравете шейната и ще бъдете отведени на двучасово живописно пътешествие през невероятните зимни пейзажи на лапландската провинция.

След плъзгане през покрити със сняг гори и покрай огромни замръзнали езера, шейните ще бъдат паркирани за междинна закуска от традиционен горещ сок от горски плодове и сладки изкушения около огнище. Това е малко подобрение от седенето отзад на Toyota Prius.

Разходките с елени могат да бъдат резервирани в приложението един час преди заминаването и ще бъдат приети на принципа първи дошъл, първи обслужен. Най-хубавото е, че те са напълно безплатни!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button