Свят

Вече може да се качим на луксозен дневен круиз в залива Ха Лонг

Свръхлуксозен дневен круиз във виетнамския залив Ха Лонг тръгна този месец. Ambassador Cruise разполага с ресторанти и барове, прекрасно външно пространство, което включва джакузи, и шанс да видите зашеметяваща гледка към залива.

„Дневният круиз отваря залива Ха Лонг по нов вълнуващ начин за много пътешественици, особено за тези, които не могат да вкарат по-дълъг круиз от една нощ в графика си и въпреки това сега имат възможността да изживеят тази спираща дъха красива дестинация със стил за един ден,“ каза Нгуен Као Сон, основател на Asia Premier Cruises Corporation, която притежава Ambassador Cruise.

Колко струва да живеем на този луксозен круизен кораб цяла година и да обиколим 135 държави

Корабът за еднодневния круиз е най-големият и най-разкошният кораб, плавал във водите на залива Ха Лонг. Това е 500-тонен стоманен кораб с пет етажа, дълъг почти 300 фута и широк над 50 фута. Той може да побере до 500 пътници и то за луксозно пътуване.

Слънчевите тераси са масивни, обхващащи два етажа с обща площ от 324 квадратни фута, от които 250 квадратни фута дават на гостите 360-градусова гледка.
Уникална особеност е 16-футовият стъклен мост, стърчащ от носа на кораба.

Гостите се качват на кораба в град Ха Лонг в 9:45 ч. Маршрутът включва обиколка на пещерата Сунг Сот и обяд на шведска маса, докато корабът плава покрай пещерите Хо Донг Тиен, Тронг, Ме Кунг и плаващото селище Куа.

Плюсове и минуси на круизите

Круизът се закотвя край остров Титов, като дава възможност на гостите да плуват или карат каяк във водите, докато се наслаждават на панорамна гледка към залива.
Гостите могат да се насладят на следобеден чай на палубата за слънчеви бани, преди да се върнат на международното круизно пристанище Ха Лонг в 16:30 ч.

Ambassador Day Cruise II е $112 на човек, което включва дневен круиз, двупосочен автобус до и от Ханой, обяд на шведска маса, застраховка, данъци и такси за обслужване, такси за разглеждане на забележителности и следобеден чай.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button