С дъх на виноСвятСПА

В този СПА център може да се къпете във вино или кафе

Хаконе е място само на час и половина от японската столица Токио, но има много различна атмосфера. Докато Токио е известен със светлините на града, вълнуващите търговски райони и нощния живот, Хаконе е място, което хората посещават, за да избягат от градския живот.

Това е популярна дестинация, предлагаща японски горещи извори! СПА курортът Юнесун е нещо съвсем различно!

спа кафе yunessun център
Снимка: Facebook/yunessun

Искате ли да се къпете в бульон от рамен? В Yunnesun spa resort предлагат най-лудите бани! Ваната, оформена като купа с рамен, позволява на групи хора да се къпят в истински бульон от свински рамен. Спа центърът твърди, че вземането на тази вана има ползи за вашето здраве. Колагенът в свинското месо трябва да разкраси кожата ви и да засили метаболизма ви.

Спа центърът предлага и други откачени бани.

Предполага се, че винената вана е полезна за кожата ви и подмладява силите. Но повечето хора биха се съгласили, че най-забавната част от това е да се къпете и да се напивате с приятелите си едновременно.

Скъп, но луксозен: Какво е да пътуваш с нощен автобус от Осака до Токио

Друга популярна вана е тази с кафе. Всъщност това е първата вана за кафе, направена в Япония. Трябва да ви помогне да се отпуснете, да има положителен ефект върху кожата ви и да ви помогне да се възстановите от умората.

спа кафе yunessun
Снимка: Facebook/yunessun

Друго популярно е банята със зелен чай. Японците винаги са обичали да пият зелен чай както заради вкуса, така и заради ползите за здравето. Сега можете също да се къпете в него и се предполага, че има положителен ефект върху кожата ви и подобрява кръвообращението.

Ваната със саке е смес от вода и няколко капки саке, точно като ваната със зелен чай, тя трябва да помогне за подобряване на кръвообращението ви. Освен това сакето кара ваната да мирише приятно.

Фуджи – Свещената планина на Япония

В допълнение към тези луди бани Spa Yunnesun може да предложи много повече: баня с тераса, баня с рибки, планинска водна пързалка Rodeo, както и сауна.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button