Новини

Будва създава туристическа карта за отстъпки

Черногорската община Будва и местният туристически съвет изпълняват проект за разпространение на персонализирани карти за отстъпки и предимства при услуги, предлагани на територията на общината, предаде черногорската агенция МИНА, цитирана от БТА.

По информация на Туристическия съвет на Будва проектът е насочен към подобряване на качеството на живот и жизнения стандарт на гражданите на Будва, въз основа на принципите на корпоративната социална отговорност.

Кметът на Будва Мило Божович каза, че тази община е първата в Черна гора, която е реализирала проекта за специални карти за възрастните хора (Super Senior Card), който е получил много положителни отзиви не само от пенсионерите, но и от всички граждани на Будва.

Черна гора и Албания ни посрещат с по-солени цени това лято

„Много се гордеем с този проект. Нашата идея беше да продължим в същата посока и да реализираме още един проект от този тип в нашия град“, каза Божович и добави, че всички граждани на Будва могат да се възползват от отстъпки за продукти и услуги в различни направления.

Директорът на Туристическия съвет Неманя Куляча каза, че подобни карти ще бъдат достъпни и за туристите догодина.

„Карта Будва“ ще се използва за получаване на отстъпки в различни сектори: здравеопазване и специализирани медицински услуги, магазини, кафенета и ресторанти, автобусни и таксиметрови услуги, пълен списък на които ще бъде достъпен на уебсайта на Община Будва и на Туристическия съвет.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button