СПА

Този изключителен луксозен СПА център е таен, само хората с резервация могат да го открият

Не всички курорти са пълни със слънце, море и пясък. Вземете например този. Заобиколен от хиляди хектари арктическа гора, това е петзвездна луксозна сауна и спа убежище в много, много студения север на Финландия.

Octola Private Wilderness е първият луксозен спа и уелнес център в Арктическия регион. Предлага много повече от изживявания в басейна и сауната. Тъй като е толкова далеч на север и толкова изолиран, той е идеален за гледане на Северното сияние, както и за плуване в ледени езера.

Най-добрите места за СПА почивка в Сърбия

Спа центърът е активно полезен и за околната среда, до голяма степен благодарение на генерираното от вятъра електричество, геотермална енергия и питейна вода – която идва директно от собствения извор на имота.

Притежаван от доставчика на луксозни пътувания Luxury Action, конкретното местоположение на Octola е запазено само за тези, които резервират престой. Ето още няколко снимки от мястото.

В този СПА център може да се къпете във вино или кафе

Вълшебно, нали? Сега вероятно няма да се изненадате да научите, че някъде толкова ексклузивно като Octola вероятно ще бъде доста скъпо. Всъщност точната цена – като точното местоположение – е запазена за тези, които искат да резервират. Можете да направите точно това и да разберете повече на официалния уебсайт тук.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button