Свят

Ladera Resort – мястото, за което мечтае всяка булка

Къде да се ожените? Въпрос, който винаги вълнува… Ladera е един от най-уникалните и луксозни курорти за тази цел.

Наскоро обявен за водещо място за сватби в света за 2022 г. от World Travel Awards, Ladera Resort е просто едно от най-необикновените места за сватби.

Някога част от имението Rabot, една от най-старите и известни какаови плантации в Суфриер, Ladera Resort днес е най-уникалния и луксозен курорт в Сейнт Лусия и единственият курорт, разположен в обект на световното наследство на ЮНЕСКО.

Обстановката е спираща дъха и различна от всяка друга, на вулканичен хребет на 1000 фута над дълбокото, синьо Карибско море, с невероятна гледка към Pitons /Питоните са две планински вулканични кули/.

Наредиха България сред най-добрите дестинации за бюджетен меден месец

Интимният дизайн на курорта, само с 37 стаи и апартаменти, предлага перфектната обстановка за създаване на връзка с красотата, романтиката и начина на живот на Сейнт Лусия.Ladera Resort,

„Отворената стена“ на вашия апартамент отстъпва място на частен малък басейн и великолепна гледка към Питънс и Карибите.

Във всеки момент внимателния персонал е на разположение, за да отговори на всяка нужда. Удобствата в курорта са проектирани с мисълта за вашата върховна релаксация, включително автентични кулинарни изживявания от Сейнт Лусия в ресторант Dasheene, носител на наградата Farm to Table.

Остров Сейнт Лусия спечели също и наградата за водеща дестинация за меден месец в света за 2022 г. от World Travel Awards.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button