Свят

Колко струва да нощуваме в жълта подводница, посветена на „Бийтълс“

We all live in a yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine“, помните ли тази песен на? Е, жълтата подводница оживява в място за преспиване.

Airbnb е пълен със странни и прекрасни жилища под наем, от апартаменти в холандски пристанищни кранове до горски оазиси в Бразилия със собствени частни водопади. И ето още един странен дом: жълта подводница на тема Beatles в Нова Зеландия, в която всъщност можете да останете.

Къде може да отседнем в къща във формата на китара

Жълтата подводница никога не е била истинска подводница (очевидно е била изработена от парчета стар силоз за зърно, хидромасажна вана и доилен навес), но много прилича на истинска подводница. Влизайки през рампа/кей, има преградна врата, илюминатори и нещо като камбуз.

Цялото жилище под наем е изпъстрено с препратки към морските пътувания и Beatles, от салона на тема стиймпънк и манекен, който донякъде прилича на Джон Ленън, до раиран моряшки декор, пише сайтът „Бизнес новините“. Плюс това, то е много по-голямо, отколкото изглежда- жълтата подводница побира четирима гости и има място за подходяща кухня и баня.

Как може да нощуваме в къщата от „Сам вкъщи“

Всичко това може да се намери в тиха селска речна долина близо до село Мартън на северния остров на Нова Зеландия. Намира се на около половин час път с кола от градовете Палмерстън Норт и Уангануи и на около два часа с кола от Уелингтън.

Цените за Yellow Submarine започват от 126 долара на вечер.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button