Новини

И Ryanair отменя полети от и до летище Айндховен

След „Transavia“, нискотарифната авиокомпания „Ryanair“ също обяви, че отменя своите полети. В неделя и понеделник ще бъдат отменени шест полета от и до летище Айндховен. Засегнати са най-вече почиващите, които искат да летят до Реус, Марсилия и Ибиса, съобщи Eindhovens Dagblad.

Съобщението беше толкова неочаквано за летище Айндховен, колкото и за холандските пътници, които искаха да се насладят на майските си празници. „Ryanair просто ни уведоми, без да посочи никакви причини“, заяви говорител на летище Айндховен.

Ryanair: Край на ерата на полети от 10 евро

Според говорителя, „авиокомпаниите могат да вземат такова решение и не са длъжни да обясняват защо са го направили. Това е особено неприятно за хората, които са резервирали полет“, съобщава Omroep West.

Миналата седмица „Transavia“ трябваше да отмени повече от 20 полета поради повредени самолети, съобщи „Eindhovens Dagblad“. Освен това в неделя бяха отменени и три обратни полета. Поради това особено засегнати са пътниците от или до Барселона, Ница, Валенсия, Копенхаген, Фаро и Атина.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button