Новини

Скоро ще може да резервираме двуетажно легло в икономичен полет

Повечето от нас са се борили да спят, камо ли да седят удобно в икономична класа, докато жадуваме за пространството за краката и лукса на бизнес класата. Но благодарение на Air New Zealand завистта към бизнес класата може да е нещо от миналото.

Авиокомпанията е настроена да въведе двуетажни легла на полети, които могат да бъдат достъпни за пътници в икономична и премиум икономична класа.

От септември 2024 г. в самолетите, които се отправят на дълги разстояния, тези двуетажни легла ще ви осигурят приятно време за сън от четири часа, придружено от безплатни маски за очи и тапи за уши.

Lufthansa предлага гурме вечеря и двойно легло в новите си луксозни апартаменти на борда

Тези, които искат да си затворят очите, могат да резервират капсулите срещу допълнителна цена към билета си за самолет. Въпреки че леглата са на 35 000 фута над морското равнище, „Skynests“ няма да се различават много по усещане и външен вид от получастните легла за пътнически влакове на спалните влакове, отбелязва Timeout.

Каква е уловката? Е, всеки полет ще има само шест спални капсули, така че може да имате тежка конкуренция, за да си резервирате дрямка. И въпреки че официалната цена все още не е обявена, малко вероятно е да е евтин.

Независимо от това, това определено е победа за тези, които летят с икономичен самолет. Представете си, че можете да се разтегнете за няколко часа в 24-часов полет от Нова Зеландия до Европа? Gamechanger. Все още ще ви трябват допълнителни пари, за да резервирате малко затворено око, но има чувството, че нещата стават все по-егалитарни в небето.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button