Новини

Ето кой хотел е № 1 на Instagram за 2023-та според Forbes

Faena Hotel Miami Beach в Маями беше обявен от FORBES за хотел № 1 на Instagram за 2023 година! Forbes Travel Guide e част от годишните награди Star Awards.

За това конкретно признание редакционният отдел на Forbes Travel Guide избра пет номинирани хотела, които включват Casa Angelini, Амалфи; Mandarin Oriental, Ню Йорк; The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands; Villa d’Este, Lago di Como и Faena Hotel Miami Beach, Маями.

Разположен  по протежение на ивица бял пясък и тюркоазени води, Faena Miami Beach изпъква със своите чадъри с вишнево-червени и бели шарки.

Кои са най-добрите Instagram кафенета в Лондон, които да посетим

Със своя ярък СПА център до своя атмосферен театър кабаре, Faena е мечта за снимки в Instagram, поради което спечели наградата за хотел Instagram на годината за 2023.

Faena разполага със 179 стаи за гости, напомнящи за златната ера на блясъка на Маями със зашеметяваща привлекателност в стил арт деко и величие от стария свят.
В момента, в който влезете в хотела и се разхождате по драматичния червен килим, вие сте заобиколени от златни колони и невероятни стенописи.Faena Hotel Miami Beach2

Хотелът има наистина магия на снимачна площадка и има основателна причина!
Фаена е рожба на въображението на аржентинския предприемач и хотелиер Alan Faena, който си партнира с режисьора Baz Luhrmann и неговата съпруга- дизайнер, които са създали целия блясък на „Великият Гетсби“ и „Мулен Руж“!

Поглед отвътре: Как изглежда най-скъпата хотелска стая в Дубай

Най-известното произведение на изкуството на Faena, Gone But Not Forgotten на английския художник Damien Hirst, се намира отвън във витрина. Необикновеният над 3 метра висок позлатен вълнест скелет на мамут ви кара да се замислите за живота и смъртта, митовете и легендите, еволюцията и науката.

Дори и да не сте гост на хотела, можете да резервирате цял ден в
Лечебна къща Tierra Santa, който вероятно е най-оживения СПА център, който някога съм виждал.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button