От мрежата

Българка разкри престъпна схема с туристи в Сърбия

Българската влогърка Йоана Йоко разкри престъпна схема в съседна Сърбия. Йоана доби популярност с превръщането на обикновен бус в кемпер, с който сега пътува из Европа. Заедно със своя приятел Барт тя се отпраши за Италия, но още в Сърбия срещнаха първата трудност.

Докато спят в кемпера на паркинга на бензиностанция стават жертва на схемата. Някой е срязал кабел и е прекъснал електрониката на буса. Така те на сутринта не могат да потеглят, но по някаква „случайност“ пред тях има пътна помощ.

Българка показа другото лице на Израел

Сърбите ги извозват до сервиза, където им съобщават, че 4 инжектора и компютърът са за смяна, като им искат 3200 евро за ремонт. Разбира се, те осъзнават, че стават жертва на подла схема и отказват да платят.

Йоана заснема разговорите, буса и бележките, които те пишат. Всичко това ги кара да бъдат нервни. След като отказва да плати тя се свързва с български техник по телефона и им съобщава, че той вече пътува към Сърбия. Благодарение на този блъф сърбите се стряскат и за секунди оправят проблема, оправдавайки се с обикновен рестарт на системата.

Българска влогърка отиде в Кападокия с организирана екскурзия и канселира всички турове

Йоана и Барт се връщат на бензиностанцията, на която стават жертви и се обаждат на местната полиция, която изпраща екип на място.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button