От мрежата

Българка показа другото лице на Израел

Израел от години е магнит за българските туристи. Въпреки по-скъпите цени, Тел Авив и Йерусалим продължават да бъдат предпочитани дестинации. Повечето коментари винаги са били положителни за местните традиции, нрав и кухня, но не и липсват и различни мнения. Едно от тях е на популярната влогърка Йоана Йокко, която показва посещението си в Израел в едно от последните си видеа.

„Сложна държава, пропита от религиозни вярвания, конфликти, пари и културни различия. Поне така я видях аз.  Също да отбележа, че бяхме посрещнати много добре и хората, с които общувахме бяха страхотни“, споделя Йоана.

Какво е да посрещнеш изгрева в Маями в края на декември

„Може да останете много объркани от кадрите, аз самата съм много объркана. Основното място, което ще видите, е Йерусалим. Аз съм в ступор от всичко, което видях. Усетих онова неприятно чувство.  Нищо не разбрах от тази държава. Не показах кадри от Тел Авив, защото не сме обикаляла много там. Не разбрах защо е толкова скъп град, защото в голяма част е порутен. Въпрос е на лично мнение и усещане“, посочва тя.

„Държавата е много по-малка от България, разделена, враждебна, както видяхте. Дори Старият град, който е толкова малък, е разделен на четири части. Единственото място, където видях всички да са забавляват и да е спокойно, беше ирландският пъб с балканското парти. В Тел Авив беше приятно, не е консервативно, имаше много млади хора“, продължава влогърката.

Тя обикаля из Йерусалим с местен гид, който показва и разказва малко известни факти. Йокко показва, че предимно жени са въоръжени със снайпери.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button