От мрежата

Българска влогърка отиде в Кападокия с организирана екскурзия и канселира всички турове

Една от най-популярните български влогърки Йоана Йокко се завърна преди дни от Кападокия. Инфлуенсърката сподели в социалните си мрежи невероятни кадри, запечатани в една от най-магическите области в Турция.

Йоана се е възползвала от чартърна програма на туристическа агенция и добри цени за 5-звезден хотел. Пристигайки в Кападокия обаче, остава разочарована от допълнителните екскурзии, които е заплатила.

„Още от летището тръгнахме на различни обекти, някои дори не сме ги искали. Оставят ни да си направим набързо снимки за по 10-15 минути и трябва да се съобразяваме с групата“, оплака се влогърката, която за първи път пътува с туристическа агенция.

Заради ограниченото време и правото на избор кои места от Кападокия да разгледа тя се решава да канселира всички допълнителни екскурзии, които е заплатила преди пътуването и да си наеме кола под наем. Така тя разполага с пълната свобода да посети това, което тя иска да види и да остане толкова, колкото е необходимо.

Инфлуенсърката дава пример и с цените на допълнителните екскурзии. В офиса на агенцията в България ми предложиха полет с балон срещу 130 евро, а тук на място виждаме, че всъщност струва 70 евро.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Леля (@yoana.yokko)

В последния си влог в YouTube тя дава подробности за наемането на кола в Кападокия и за някои от местата в района, които са изключително популярни в Инстаграм.

Заради не толкова доброто време Йоана не е успяла да се качи на някой от прословутите балони в Кападокия, но това е повод през пролетта отново да се върне там.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button