СвятСПАУикенд бягства

Защо Терме Букурещ привлича любителите на СПА глезотиите от цяла Европа

Бихте ли ни повярвали, че най-големият център за отдих, уелнес и развлечение в Европа всъщност е спа център в Букурещ?

Удобно разположен в рамките на 10 минути път с кола от Букурещ, Therme е уелнес център без конкуренция.

Не много други подобни центрове могат да се похвалят с впечатляваща ботаническа градина, наброяваща повече от 800 000 растения, нали?

Така че, ако ви харесва фразата „време за мен“, няма да искате да пропуснете това място, където естественото великолепие се среща с най-добрите спа съоръжения. Всичко в името на това да ви предложим уникалното блаженство на термалните води.

Иновативен дизайн за спа център в Букурещ

В този спа център в Букурещ има от всичко по малко за всеки. Ето защо местоположението е разделено на три основни зони, през които да се разхождате:

Elysium: 6 сауни с различен дизайн, за да задоволят всякакви предпочитания. От модерния облик на холивудската сауна до ориенталските вибрации на Алхамбра, Elysium предлага пълно разнообразно пътуване за вашите сетива.

Палмата: Тази зона разполага с главен басейн, заобиколен от повече от 500 палми и тропически цветя. Ако това не е достатъчно удоволствие, има още: басейни за ароматерапия, хидромасажни шезлонги или хидромасажни легла.

Галактика – забавната част: Ако трябва да се отпуснете, както сте правили през детските си години, това е мястото, където трябва да бъдете. Водни пързалки, забавни басейни със светлинни и звукови програми и бар край басейна – всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на свобода и веселие.

Във всяка зона има снек-бар или ресторант за вечеря в перфектна атмосфера. Освен това има и други видове забавни събития и услуги, от които можете да избирате:

Всичко, което трябва да знаем

Имайте предвид, че ще получите гривна за достъп в зависимост от пакета, който сте избрали. С нея ще може да си взимате неща от баровете и ресторантите, като плащането е след като сте приключили с посещението дни.

Почивните дни и празниците обикновено зоните са претъпкани. Ако не можете да ги избегнете, опитайте да стигнете до вечерта.

Гривната Elysium също така предоставя безплатен достъп до The Palm и Galaxy.

Гривната Palm ви въвежда и в Galaxy. Докато с гривната Galaxy ви е разрешен достъп само до зоната на Galaxy. Ако искате да започнете с последното, ще трябва да платите входа за другите две зони.

За предпочитане е плащането с карта.
Работното време 

От понеделник до четвъртък → The Palm/Elysium: 9.30 – 23.30; Галактика: 9.30 – 22.00 часа
Петък → Палмата/Елизиум: 9.30 – 01.00 ч.; Галактика: 9.30 – 24.00 часа
Събота до неделя → Палмата/Елизиум: 8.00 – 01.00; Галактика: 8.00 – 24.00 часа

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button