Новини

Влаковете в Белгия са на половин цена тази зима

Искате ли пътуване, изпълнено с коледни базари, из грандиозни белгийски дестинации като Брюж, Брюксел, Антверпен и Гент тази зима? Белгийският национален железопътен доставчик SNCB стартира кампания, предлагаща огромни отстъпки за билети за влак между куп от най-незабравимите дестинации в страната.

Отстъпката на SNCB се нарича Зимен промоционален билет и при нея цената на двудневните двупосочни билети е намалена наполовина. Точно така: на половин цена.

Пътуваме с новия високоскоростен влак между Барселона и Мадрид срещу едва €18

Той е предназначен да популяризира еднодневни екскурзии из Белгия, което го прави идеален както за пътешественици, които искат да опознаят правилно страната, така и за белгийци, които искат да посетят семейството и приятелите си през празничния сезон.

Промоционалният билет очевидно е валиден всеки ден от седмицата, както за билети за първа, така и за втора класа, отбелязва timeout. Офертата важи за билети между които и да е две белгийски гари, продължава до 8 януари и билети могат да бъдат закупени от официалния уебсайт на SNCB тук , както и от автоматите за билети.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button