Новини

Вече можем да запазим издигане с балон в Кападокия с Uber

Ако Кападокия в Турция имаше официална пощенска картичка, на нея щеше да бъде нарисувана дъга от балони с горещ въздух, носещи се над нейните скални образувания при изгрев слънце, когато небето е оцветено в розово. Повечето сутрини приблизително 150 до 200 балона с горещ въздух се издигат над уникалния пейзаж в националния парк „Гьореме“, който се превръща в популярно място и за фотографите.

Сега туристите, които искат да резервират полет в Кападокия, могат да поръчат пътуване с балон с горещ въздух с Uber, съобщи приложението за споделено пътуване. Безпроблемната екскурзия с балон с горещ въздух включва качване и връщане в хотели в Кападокия.

Вече можем да наемем лодка на Миконос с Uber

Приключението може да се резервира в приложението Uber и включва пътуване с кола от вашия хотел чрез Uber Reserve и след това 90-минутно пътуване с балон с горещ въздух през Национален парк „Гьореме“, обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО, предава bTV Бизнес новините.

Uber вече предлага уникални пътувания в други популярни туристически дестинации, като Uber за лодки в Миконос и Uber за шейни в Лапландия.

Вече можем да резервираме с Uber разходка с шейна с елени

В Кападокия летенето с балон с горещ въздух е популярен начин на придвижване, защото дава възможност на туристите да видят от въздуха върховете, долините и подземните градове, които иначе са трудни за достигане. Всяка сутрин десетки балони с горещ въздух летят едновременно в небето, когато вятърът е спокоен. Балоните с горещ въздух в Кападокия летят целогодишно и времето е горещо през лятото, студено през зимата с приятни пролетни и есенни сезони.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button