НовиниСвят

Този невероятен хотел за зайци в Хонконг предлага луксозни условия за дългоухите

Домашни любимци зайци подскачат на игрална площадка, други се катерят по дървен замък, трети изследват тунел от памучна вата в сграда с климатик в предградията на Хонконг, предава АП. В един от най-гъсто населените градове в света, където повечето апартаменти варират от малки до миниатюрни, зайците са популярни домашни любимци.

А когато стопаните им отсъстват, има любители на зайците, готови да се грижат за самотните домашни любимци в „Бъни стайл“, луксозен хотел за дългоухи. Това е особено належащо този месец, тъй като премахването на ограниченията за COVID-19 в Хонконг доведе до масови пътувания на населението за посрещане на новата Година на заека по лунния календар.

Хотел с нула звезди: Какво е да спиш на паркинг срещу $338

Дона Ли, собственичката на „Бъни стайл“, каза, че хотелът е напълно зает за празниците и се стреми да поддържа своите гости доволни с редовни упражнения, партита, спа процедури и много моркови. „Стараем се да осигурим сигурна среда“, каза Ли.

Ли, която има два собствени домашни заека, създаде „Бъни стайл“ през юни, като започна просто със стая за игри, предлагаща място за скачане и убежище от горещото и влажно време на Хонконг. „Като начало идеята ми беше основно за създаване на безопасно вътрешно пространство за игра с подходяща температура за зайци“, каза Ли.

Когато правителството започва да премахва ограниченията за COVID-19 през септември, Ли усеща необходимостта от бързо създаване на по-голямо съоръжение за настаняване на дългоухи домашни любимци. Хотелът ѝ бе пълен за Коледа и Ли вече започва да приема резервации за Великден.

Леден хотел отвори врати в Румъния

С 15 заека Ли и нейният персонал ще бъдат заети по време на най-важният празник в китайския календар. Освен храненето – някои собственици поръчват специални зеленчукови торти – има още разресване на козината, подрязване на ноктите и фитнес упражнения.

„Мисля, че зайците разбират какво казват хората. Те могат да усетят дали се държим добре с тях и дали се грижим добре,“ каза Ли и допълва: „Затова им говоря непрекъснато, като им казвам колко са красиви и сладки.“

Осигурени са също предаване на живо и видеоклипове онлайн за собствениците. „Знаехме, че нашият заек е добре, активно подскача и се забавлява“, разказва Рейнбоу Ли, която открила „Бъни стайл“ в интернет и регистрирала своя заек в хотела, докато пътувала с партньора си по Коледа. Престоят в „Бъни стайл“ струва около 15 щатски долара на вечер, което включва половин час игра под наблюдение. Разкрасителните процедури и специалните менюта се заплащат допълнително.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button