Новини

Появи се още една търсачка за евтини самолетни билети

Търсачка за самолетни билети вече е част от уебсайта на Летище София, съобщиха от пресцентъра на аеропорта. Новата функционалност, поместена директно на началната страница, се предлага в партньорство с travel-tech компанията Kiwi.com.

Новите функционалности, предлагани от платформата Kiwi.com и внедрени от летище София, са в подкрепа на петзвездната регионална трансформация, предлагаща подобрено преживяване за пътниците и разширена с неограничен брой дестинации полетна мрежа, уточняват от летището.

С помощта на търсачката и осигурена денонощна поддръжка пътниците ще могат да избират не само директни полети, но и да резервират маршрут до всяка крайна световна дестинация, съчетавайки различни авиокомпании, както и традиционни с нискотарифни.

Сред предимствата на платформата са бордните карти, предлагани по повечето маршрути и възможността за добавяне на допълнително покритие, което осигурява повече сигурност при пътуване на няколко етапа и с множество връзки. Пътниците могат да застраховат своите маршрути в случай на закъснение, отмяна или друга промяна в разписанието.

Потребителите могат също така да се абонират за периодичен бюлетин с изгодни оферти за самолетни пътувания. Според информация от летището и платформата в момента има голямо количество предложения на цени около 10 евро в посока от София.

Определиха кои са 10-те най-евтини градове за туристи, сред тях е и София

Новата услуга допълва възможностите, предлагани от туристическата агенция на Летище София. Освен изгодни оферти за самолетни билети, тук се предлагат и хотелско настаняване в цял свят, както и медицинска застраховка. За своите клиенти агенцията е на разположение без почивен ден онлайн и в офисите си на двата терминала на Летище София, съобщават от столичната аерогара.

Летище София предлага много възможности за пътуване до близки и далечни дестинации. Kiwi.com комбинира тези варианти, за да позволи на клиентите ни да осъществят най-икономично своето мечтано пътешествие, каза Димитър Биков – директор „Маркетинг и бизнес развитие“ в „СОФ Кънект“.

Общо 516 865 пътници в първия месец на годината отчетоха от столичното летище през февруари. Отчита се ръст спрямо предишните две години, но все още пътникопотокът не е достигнал нивата отпреди пандемията през 2019 година.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button