Новини

Тази луксозна вила подарява самолетни билети, но при тежко условие

Компания за отдаване под наем на супер луксозни вили, предлага 2 безплатни самолетни билета. Разбира се, има уловка.

За ограничен период от време онези, които направят резервация на стойност $50 000 или повече, до 26 март 2023 г., за пътуване до 31 декември 2024 г., ще получат два безплатни самолетни билета/до $1000/.

Villas of Distinction

Трябва да резервирате вила на стойност минимум $50 000, за да кандидатствате, което не включва допълнителни услуги или такси. Кредитът на авиокомпанията ще бъде приложен към вашата резервация, след като вилата ви бъде изплатена изцяло и ще ви бъде изпратен чек в рамките на 15 работни дни след подаването на документацията за полета.

Превърнаха „пенсиониран“ Боинг 737 в невероятна частна вила

Villas of Distinction е носител на награди създател на изживяване с пълно обслужване с вили в повече от 52 дестинации по света, включително Съединените щати, Канада, Карибите, Мексико, Европа, Централна Америка, Африка, Азия и Южния Пасифик.Villas of Distinction

Villas of Distinction предлага петзвездно изживяване на повече от 2500 места с удобства като частни басейни, домашни кина, стаи за игри във вилата и фитнес центрове, както и персонализирани услуги от портиер от момента в който изберете вашата вила, до момента, в който пристигнете.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button