Свят

Kолко струва да спим в имението на „Ергенът“?

Феновете на „Ергенът“ може би често се чудят къде точно се намира вилата на кандидатките за сърцето на най-известния ерген в България. Предаването се снима в турския курорт Бодрум, а вила „Каря“ се намира на спокоен и частен имот от десет акра, сгушен в края на гора в „Яликавак“.

Вилата е с големина 1600 кв.м и се радва на позиция на първа линия с изглед към живописна долина с Егейско море като фон в хармония с хоризонта.

Пред вилата са се сгушили две веранди, заобиколени от кипариси и огромен басейн, а самата тя се състои от повече от 20 различни помещения.

Продават имението, в което Джейн Остин е написала „Гордост и предразсъдъци“

В интериора преобладават земните цветове, съчетани с английски и френски детайли, както и аксесоари с азиатски произход и с турски килими с абстрактни картини.

имение ергенът
Снимка: Airbnb

Кухнята е сърцето на дома. Момичетата могат да се събират за разговор в традиционната тосканска кухня след всеки коктейл, пише сайтът „Бизнес новините“.

Ако искате да спите в луксозния имот от предаването, ще трябва да отделите 6 748 лв. на вечер, като минималният брой нощувки, за които може да се запази вилата, е 3.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button