КласацииСвят

Кои са най-добрите нудистки плажове в света

Слънчеви бани на нудистки плаж е едно от простите удоволствия в живота. Има няколко неща, които са толкова освобождаващи, колкото разголването на всичко – особено сред плажуващите с подобни възгледи.

Някои места са много по-лични и отворени от други. За да разбере кои плажове по света са най-добри за голи слънчеви бани, компанията за бански костюми Pour Moi ги класира въз основа на това кои го позволяват и отзиви от нудисти, които действително са били.

Обявиха кои са 10-те най-добри плажове в света

На първо място в списъка на Pour Moi беше Haulover Beach Park в американския щат Флорида. Haulover е утвърдено голо място за слънчеви бани, като над 600 метра от плажа са официално определени като подходящо за нудисти място от 1991 г. насам. Това е и най-дългият и най-популярен нудистки плаж в целия САЩ.

Следва Praia de Tambaba в Бразилия, много по-частен плаж от Haulover Beach Park, а трети е Red Beach в горещата гръцка ваканционна точка Санторини. Испания очевидно е най-добрата страна като цяло за голи слънчеви бани, с четири испански плажа в топ 20.

Ето най-добрите плажове в света за голи слънчеви бани, според Pour Moi.

Haulover Beach Park, САЩ
Praia de Tambaba Бразилия
Red Beach, Гърция
Patara Beach, Турция
Playa de los Muertos, Испания
Playa Zipolite, Мексико
Es Trenc, Испания
Praia do Abricó, Бразилия
Banana Beach, Гърция
Paradise Beach, Гърция

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button