Класации

Къде да посрещенем Нова година на по-топло, недалеч от България

Нова година чука на вратата и е време да направим резервация. Традиционно цените навсякъде по света стават солени, но въпреки това има местенца, където може да посрещнем новата 2023 година, без да се обличаме с топли дрехи, но и да не летим с часове.

Кипър

Родината на Афродита отново ни очаква със страхотно време и плажове. Какво по-хубаво от това да празнуваме в типична таверна, а след това да се преместим на някой бийч бар? Цените на самолетните билети до Пафос и Ларнака са достъпни. Остава да намерим хотел или Airbnb и да потеглим към острова.

Израел

Цените на самолетните билети до Тел Авив ни мотивират да приготвим куфара и да потеглим на юг. Защо да не посрещнем 2023 година целите в кал на Мъртво море или да посетим светите земи.

Йордания

Едва 40 евро струват двупосочните билети за Нова година до Акаба. Изключително изкушаващите цени на билетите ни улесняват в желанието да посрещнем новата година в едно от чудесата на света – Петра.

Египет и Тунис

Много туристически агенции предлагат невероятни оферти за двете държави. Под 1000 лева струва цяла седмица в добър хотел, ол инклузив и самолетни билети, за да посрещнете Нова година край пустинята.

22 места за паметно посрещане на новата 2022 година

Ако изберете Египет, годината ще ви стартира край пирамидите в Гиза. Ако заложите на Тунис, то ще може да си подарите двудневно сафари из Сахара в търсене на оазиси и сцени от „Междузвездни войни“.

египет
снимка: Pixabay
Лазурният бряг

При 300 дни слънчево време със сигурност Лазурният бряг в Южна Франция е страхотно място за посрещане на Нова година. Проверка на Faiton.bg показва, че може да се уредим с билети по 18 евро в посока до Ница.  Може да съчетаем пътуването си с Монако, Кан и Сен Тропе.

Барселона

Това е другото невероятно място за посрещане на новата 2023 година, недалеч от България. В момента цената на самолетните билети конкурира тези за Ница, така че нямате оправдание да не отскочите до Каталуния.

България и Турция са най-евтините ваканционни дестинации за 2022 година

Разбира се, ако разполагате с повече финанси, може да си подари пътуване до Дубай, Куба или Доминикана. При по-скромен бюджет може да отскочите и до Истанбул и да празнувате край Босфора.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button