Класации

Ето кои са най-добрите градове за пикник в Европа

Разговор с приятели на сандвичи, чаша в ръка и летен бриз, който духа в косите ви – нищо не е по-релаксиращо от пикник.

Да, със сигурност е сезонът за обяд на открито в парка, но кой град в Европа държи короната за най-добра дестинация за пикник? За да разбере, анализ на международната платформа за пазаруване Ubuy разгледа популярните паркове в Европа и разкри най-добрата европейска столица за пикник това лято, според редица фактори, включително оценки на паркове в TripAdvisor и Google, хаштагове за местоположение в Instagram и гледания на хаштагове в Tiktok.

Кои са най-добрите градове в Европа за работна почивка?

И победителят е… Лондон ! Оживената столица на Обединеното кралство оглави класациите за най-добрия град в Европа за пикник, благодарение на многобройните си масивни паркове като St James’ Park , Regent’s Park и Hyde Park . Парковете в Лондон са натрупали 400 милиона гледания и публикации с хаштагове, според доклада, пише Timeout.

На второ място в класацията е Берлин , който е известен с многото си исторически паркове като Treptower Park , Tempelhofer и Mauerpark. Трета е Будапеща , като нейните най-високо класирани паркове са живописният остров Маргит, Вараслигет и Миленарис.

Ето топ 20 на най-добрите градове в Европа за пикник това лято, според Ubuy.

Лондон, Англия;
Берлин, Германия;
Будапеща, Унгария;
Амстердам, Нидерландия;
Анкара, Турция;
Любляна, Словения;
Брюксел, Белгия;
Дъблин, Ирландия;
Кардиф, Уелс;
Кишинев, Молдова.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button