Новини

„Дисниленд” заключи гостите си, за да ги тества за Ковид

Курортът Дисниленд в Шанхай внезапно затвори в понеделник, за да се съобрази със строгите китайски протоколи за COVID-19, оставяйки посетители блокирани в тематичния парк.

От курорта, че незабавно ще затвори главния тематичен парк и околните райони, включително търговската му улица, до второ нареждане, за да се съобрази с ограничаването на вирусите.

Всички гости бяха предупредени да останат в парка, докато не върнат отрицателен тест за вируса.

„Ще уведомим гостите веднага щом имаме потвърдена дата за възобновяване на операциите“, се казва в изявление на тематичния парк в понеделник.

6 причини да посетим Дисниленд в Париж

Паркът на Дисни добави на уебсайта си, че забранява на хората да влизат или излизат и че всички гости в мястото ще трябва да изчакат резултатите от тестовете си, преди да могат да напуснат.

Всеки, който е посетил парка след 27 октомври, ще трябва да се тества за COVID-19 три пъти за три дни, казаха от парка и добавиха, че двата хотела в курорта ще останат отворени.

От Дисни обясняват, че гостите, засегнати от блокирането, ще могат да изберат дата за посещение до шест месеца от деня, в който паркът и курортът бъдат отворени отново, или ще получат възстановяване на сумата.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button