Класации

6 причини да посетим Дисниленд в Париж

Дисниленд е мечта за мнозина по света и за щастие Европа има своя собствена версия на Дисниленд – Дисниленд Париж! Това е вторият по големина парк на Дисни (след парка на Дисниленд в Шанхай), базиран на оригинала. Всъщност това е 13-ият най-посещаван тематичен парк в света.

Има много причини, поради които трябва незабавно да купите билети за Дисниленд Париж, но засега да се спрем на 6 от основните причини.

1. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Дисниленд се намира само на 30 километра извън Париж, което го прави изключително лесен за достигане. Дисниленд може да бъде посетен изключително лесно, заради многото опции за транспорт до френската столица, дори от България. Това прави Дисниленд Париж чудесен вариант за парти за рожден ден или страхотен ден навън по време на празниците, за да зарадвате децата.

 2. ДОСТЪПНОСТ

Цената на билет за Дисниленд Париж е достъпна. За количеството забавление, което получавате, това е абсолютна изгодна сделка. Не само билетите са достъпни, но и защото се намира точно извън Париж, понякога е по-евтино да посетите Дисниленд Париж, отколкото да посетите тематичен парк в Обединеното кралство!

3. ПЕРФЕКТНА ПОЧИВКА ЗА ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ

Дисниленд осигурява перфектното разсейване не само на децата, но и на родителите. Винаги има какво да забавлява децата с невероятните атракции и герои, които обикалят из парка. Постоянно се провеждат събития и шоу програми.

 4. ГРАНДИОЗНОТО НОЩНО ШОУ

Нощното шоу е най-грандиозното събитие в парка. Хиляди хора годишно посещават само за да видят нощното шоу. Дисниленд има ново шоу, наречено Disney Illuminations. Всяка вечер героите и паркът оживяват с фойерверки и светлинни прожекции, които ще ви взривят. Герои от Frozen, Star Wars и Pirates of the Caribbean се присъединяват към шоуто! Освен това има много изненади, които да очаквате с нетърпение. Със сигурност ще бъде връхната точка на вашето посещение в Дисниленд.

5. РАЗХОДКИТЕ

Дисниленд Париж има някои невероятни атракции като Космическата планина, Карибските пирати и Кулата на терора. Трябва да прекарате деня в проучване на всички атракции, които паркът може да предложи. Има по нещо за всеки, независимо дали харесвате призрачни, бързи или бавни пътувания, Дисниленд Париж ще ви покрие. Има не само някои невероятни разходки за изживяване, но също така можете да срещнете някои от известните герои с среща и поздрав, или ако това не е вашето нещо, тогава какво ще кажете за концерт или релакс в СПА центъра.

6. ПОСЕТЕТЕ РОМАНТИЧНИЯ ГРАД ПАРИЖ, ДОКАТО СТЕ ТАМ!

Тъй като Дисниленд Париж е само на 30 км от този град, това ви дава идеалната възможност да посетите един от най-романтичните градове в света. Посетете Айфеловата кула, Монмартър и яжте колкото се може повече шоколадови бонбони.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button