Вкусове

Защо италианците не сервират пицата си нарязана на парчета?

Потребителите на социалните медии признават, че са били изумени, след като са разбрали причините, поради които италианците не сервират пицата си нарязана на парчета.

Чудили ли сте се защо, ако отидете в автентичен италиански ресторант, пицата, която поръчате, не е нарязана? Не?

Ако обърнете внимание на хранителните си продукти, ще забележите ясните разлики между пица в американски стил и италианска пица.

Начинът на приготвяне, използваните съставки, използваните гарнитури често могат да бъдат по-големите разлики между двата вида пица.

Някои потребители на социални медии обаче признават, че никога не са знаели причината, поради която италианците традиционно не са склонни да нарязват пицата си на парчета, когато я сервират.

Как да пренесем духа на Италия на трапезата

Нарязването на пицата просто прави цялото събитие по-лесно – можете да споделяте удобно, няма нужда да използвате прибори и дори можете да го ядете с ръце.

Когато храната не е предварително нарязана, човекът може да използва ножа и вилицата си и да няма как да яде с ръце, предава „Бизнес новините“.

Добрата пица се смята не толкова за бърза храна, а повече за преживяване. На местата, където пицата се сервира нарязана, тя се възприема като бърза храна. Това обаче не е така в Италия.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button