От мрежата

Защо да отидем на Малдивите с малко дете?

Защо да отидем на Малдивите с малко дете? Отговор на този въпрос дават влогърите от канала „‘Айде БГ“ Християна и Ивайло. В едно от последните си видеа те показват своята почивка на един от многото острови на Малдивите, където са кацнали с малката Ерика.

Те съветват родителите да вземат със себе си и децата, защото там се отнасят изключително мило с тях. „Те казаха, че това е тяхната принцеса, защото няма друго дете тук. Постоянно й обръщат внимание, радват й се“, разказват влогърите. В този момент на заден план се вижда как служител на хотела откъсва цвете и го подарява на малката Ерика.  С детето не отиваш на почивка, гледаш го на друго място, детето си иска грижи, разбира се, но си има и плюсове“, споделят влогърите.

„Приготвят й специален обяд, питат дали имаме нужда от нещо, с което да ни помогнат, носят й детски столчета. Тя страшно много им се радва. Щастливи сме, че я доведохме, защото среща различна култура, което я обогатява, макар че е само на една година. Ерика се чувства прекрасно, бяга по плажа, играе си на чист въздух. Това беше най-доброто решение, което взехме“, категорични са те.

Те съветват родителите да вземат задължително и бебешката количка на Малдивите.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button