От мрежатаСофия

Заради глупава грешка: Български влогър изпусна полета си до Занзибар

Пътуващият травъл влогър Атанас от канала Bulgarian nomads изпусна полета си от Истанбул за Занзибар. Причината се оказа недоглеждане – международният му паспорт изтича след три месеца, а минимумът за пътуване е шест месеца от валидността на документа.

Той е бил спрян от служител на летището в Истанбул, което било по-добрият вариант, в противен случай е можело да кацне в Занзибар и да не бъде допуснат. Атанас разказва за неприятната ситуация във видео.

На място в Истанбул е получил съдействие от компанията, които са му осигурили бизнес класа за полета до София на следващия ден и достъп до бизнес салона на летището в Истанбул, където има неограничен интернет, напитки и храна. За съжаление полетът му до Занзибар изгаря.

На следващия ден влогърът лети до София, за да си издаде нов международен паспорт, което се случва за няколко часа, а на следващата сутрин отново лети до Истанбул, а от там до Занзибар, където вече го очаква неговата половинка.


Неприятната ситуация не успява да развали пътуването им и те посрещат новата 2022 година на острова. За съжаление недоглеждането им струва не малко пари.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button