Новини

В Боровец отвориха „Фън Парк“ за любителите на зимни спортове

В зимния курорт Боровец днес отвори „Фън Парк Боровец“ за всички любители на зимните спортове. Паркът ще бъде отворен всеки ден с работно време от 10:00 до 16:00 часа, пише в официалната страница на курорта.

Работното време не съвпада с това на пистите и съоръженията в ски зоната.

Боровец отвори ски писта „Ситняково“

„Ако е валяло много сняг през нощта, няма да отваряме парка, защото е проблем“, каза за БТА Мария Шейнова – организатор „Продажби и маркетинг“ към „Бороспорт“.

„Фън Парк Боровец“ има изградени две успоредни линии. Едната е за начинаещи. Линията за напреднали се състои от уреди за пързаляне и скокове. Паркът е изграден и се поддържа от екип с главен шейпър Мони Митрев, добре познат в сноуборд средите със спортните си постижения. Само преди седмица Мони участва в студентската универсиада в Лейк Плесид и се класира на 7 и 8 място в дисциплините Биг Еър и Слоуп Стайл. Така че, можете да бъдете сигурни, че ще получите максимален адреналин!“, пише още в страницата на курорта.

Колко ще ни струва ски ваканцията тази зима

В допълнение за БТА Мария Шейнова каза, че в момента нощното каране е много атрактивно, защото учениците са в междусрочна ваканция.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button