Оферти

Супер промоция за екскурзия до Черна гора и Дубровник

Само сега може да посетим перлите на Адриатика – Дубровник в Хърватия и Будва и Котор в Черна Гора на изключително промоционални цени. Екскурзията, организирана от Alexandra Travel, започва от Русе, Велико Търново и София.

Може да изберете между следните дати:

03 – 07/08 май;
07 – 11/12 юни;
06 – 10/11 септември;
04 – 08/09 октомври.

Промо цени:

Русе – 399 лв.;
Велико Търново – 389 лв.;
София –379 лв.

По време на екскурзията ще посетите Стария град на Дубровник, обект на ЮНЕСКО,
Дворецът Спонза, Княжеския дворец, бароковата църква „Св.Блез“,  ще може да видите Дубровник и Адриатическото крайбрежие отвисоко с лифт до хълма Сърдж, както и да посетите локациите от сериала „Игра на тронове“. Ще имате възможност да плавате до остров Локрум, където е намерил спасение Ричард Лъвското сърце.

Сред акцентите в екскурзията са и Котор – черногорската перла на Адриатика, както и средновековна Будва – очарователна, колоритна и многолика, Черногорският каньон на река Тара, който е и най-големият каньон в Европа, както и Шкодренското езеро.

Гореща оферта за вълнуващо приключение по делтата на Дунав

Древният и красив Дубровник  е сгушен в най-южната част на Хърватия. Той впечатлява с неповторим чар, адриатическо крайбрежие и златни плажове. А кой вече не си мечтае тайничко за слънчева ваканция наблизо или надалеч?

Адриатика е дестинация, която изпълва с настроение и спомени всеки един мечтател, тръгнал с нас на това пътешествие още от далечната 2013 г. досега. Необикновена палитра от прекрасни гледки се разкрива в Стария град на Дубровник – място, в което  човек ще пожелае да се изгуби.

Разходката по тесните улички удивява със закътани площади, църкви и великолепни сгради с фасади в бароков, готически и ренесансов стил. А лифт отвежда до най-високата част на града, от където се открива зашеметяваща гледка към Адриатическо море 👀

Далмация със своите крайбрежни градчета крие зад своите каменни зидове, дворци, църкви, красиви ренесансови къщи, а старинните улици по пътя за пристанището ще ви разкажат вековна история, изпълнена с легенди и някогашни велики успехи, сред които българите сме неизменна част. Уют и гостоприемство те очакват в “Раят на земята”, затова не се колебай да поискаш да бъдеш там, където приключението те зове.

Цялата програма може да намерите ТУК.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button