26.4 C
София
четвъртък, септември 21, 2023
spot_img
ruse русе

Супер промоция за екскурзия до Черна гора и Дубровник

Само сега може да посетим перлите на Адриатика – Дубровник в Хърватия и Будва и Котор в Черна Гора на изключително промоционални цени. Екскурзията, организирана от Alexandra Travel, започва от Русе, Велико Търново и София.

Може да изберете между следните дати:

03 – 07/08 май;
07 – 11/12 юни;
06 – 10/11 септември;
04 – 08/09 октомври.

Промо цени:

Русе – 399 лв.;
Велико Търново – 389 лв.;
София –379 лв.

По време на екскурзията ще посетите Стария град на Дубровник, обект на ЮНЕСКО,
Дворецът Спонза, Княжеския дворец, бароковата църква „Св.Блез“,  ще може да видите Дубровник и Адриатическото крайбрежие отвисоко с лифт до хълма Сърдж, както и да посетите локациите от сериала „Игра на тронове“. Ще имате възможност да плавате до остров Локрум, където е намерил спасение Ричард Лъвското сърце.

Сред акцентите в екскурзията са и Котор – черногорската перла на Адриатика, както и средновековна Будва – очарователна, колоритна и многолика, Черногорският каньон на река Тара, който е и най-големият каньон в Европа, както и Шкодренското езеро.

Гореща оферта за вълнуващо приключение по делтата на Дунав

Древният и красив Дубровник  е сгушен в най-южната част на Хърватия. Той впечатлява с неповторим чар, адриатическо крайбрежие и златни плажове. А кой вече не си мечтае тайничко за слънчева ваканция наблизо или надалеч?

Адриатика е дестинация, която изпълва с настроение и спомени всеки един мечтател, тръгнал с нас на това пътешествие още от далечната 2013 г. досега. Необикновена палитра от прекрасни гледки се разкрива в Стария град на Дубровник – място, в което  човек ще пожелае да се изгуби.

Разходката по тесните улички удивява със закътани площади, църкви и великолепни сгради с фасади в бароков, готически и ренесансов стил. А лифт отвежда до най-високата част на града, от където се открива зашеметяваща гледка към Адриатическо море 👀

Далмация със своите крайбрежни градчета крие зад своите каменни зидове, дворци, църкви, красиви ренесансови къщи, а старинните улици по пътя за пристанището ще ви разкажат вековна история, изпълнена с легенди и някогашни велики успехи, сред които българите сме неизменна част. Уют и гостоприемство те очакват в “Раят на земята”, затова не се колебай да поискаш да бъдеш там, където приключението те зове.

Цялата програма може да намерите ТУК.

сливен
alexandra travel

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни публикации