Новини

Мечтана работа: Курорт на Малдивите търси любител фотограф за меден месец

Поредна обява за мечтана работа: един късметлия, амбициозен фотограф ще получи променящата живота си възможност да се отправи към Малдивите и да прекара три седмици в работа по своето портфолио.

Компанията за луксозни пътувания Kuoni обявява позиция за първата си резиденция за фотограф на меден месец. Човекът, който грабне тази мечтана работа, ще вземе асистент фотограф по свой избор и ще остане в луксозна квартира в курорта Kuoni на Малдивите.

Те ще получат почти £3000 за триседмичната задача (заплата, равняваща се на £50 000 на година) и всичките им разходи, включително храна и напитки, ще бъдат поети от Kuoni. Всичко, което ще се очаква да направят в замяна, е да направят мечтани снимки на младоженци, които са на меден месец в курортите.

Аруба стартира мечтания конкурс за „най-лесната работа в света“

Говорейки за предлаганата работа, директорът по комуникациите на Kuoni, Рейчъл О’Райли каза: „ Меденият месец на Kuoni е незабравим, но сега ние предлагаме на клиентите си шанса да споделят и заснемат най-ранните си дни като младоженци. Нашият нов фотограф за меден месец ще бъде на острова с нашите клиенти, улавяйки най-специалните им моменти заедно, които те могат да ценят и да изживеят отново завинаги“.

Ако това звучи като чаша чай, всичко, което трябва да направите, е да посетите специалния уебсайт на Kuoni, за да изпратите най-добрите си снимки и да обясните защо бихте били идеален за тази работа, отбелязва Timeout. Жури, което ще включва известната сватбена фотографка на знаменитости Сандра фон Рикоф, редакторът на Hitched Зоуи Бърк и управляващият директор на Kuoni Марк Дугуид, след това ще избере победител на 5 май.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button