Новини

Аруба стартира мечтания конкурс за „най-лесната работа в света“

Туристическият борд на Аруба предлага това, което може да бъде една от най-уникалните работи в света.

От кандидатите не се очаква да имат богат опит и ще могат да прекарат 6 нощувки в курорт на Eagle Beach на карибския остров.

Каква е работата?

Аруба търси някой със „слънчева личност“, който да бъде метеоролог за една седмица.

Времето на острова рядко се променя. Повечето дни са топли с отделни облаци, които рядко се появяват в небето. Официално има повече слънчеви дни от всеки друг карибски остров.

Бордът по туризъм казва, че буквално всеки може да бъде метеоролог на Аруба, което прави това „най-лесната работа в света“.

Как можете да участвате в състезанието за „най-лесната работа в света“?

Кандидатите ще трябва да запишат най-добрия си 30-секунден метеорологичен доклад за Аруба – вероятно ще бъде около 26C и слънчево. Бордът по туризъм казва „да го направим незабравим“.

Деси, която напусна работата си на 28, за да обиколи света

След това можете да изпратите това видео на официалния туристически уебсайт на Аруба, за да имате шанс да бъдете представени като предсказател в каналите на социалните медии.

Заявленията приключват на 31 март.

Какво ще трябва да направите като синоптик на Аруба?

Аматьорът метеоролог ще прекара шест нощи и седем дни в Embassy Suites by Hilton Aruba Resort. Намира се на Eagle Beach, едно от най- живописните крайбрежни места със своите сини води и бели пясъци.

Можете дори да вземете приятел или член на семейството със себе си, за да се насладите на престоя, което прави тази работна седмица по-скоро ваканция, отколкото нещо друго.

Ladera Resort – мястото, за което мечтае всяка булка

„Ще бъдете представени в социалните канали на Аруба, докато се наслаждавате на слънцето, отпивате питие и напомняте на всички, че времето в Аруба никога не се променя“, казва туристическият борд на острова.

Какви други уникални работни места за пътуване има?

Рекламата на Аруба за „най-лесната работа в света“ идва малко след като остров Рона във Вътрешните Хебриди на Шотландия обяви, че търси двама души за „работа мечта“.

Тази уникална роля включва наблюдение на два ваканционни имота и подпомагане на стадото от 180 елена на острова. Rona е извън мрежата , дом на общо четири вили, няма магазини, ресторанти или кръчми и е достъпен само с лодка.

Вече затворени за кандидати, онези, които рекламират ролята, казаха, че е идеална за някой „точно като самия остров“: издръжлив, самодостатъчен и малко здрав.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button