Новини

Македонски лидер в СПА-туризма е със завидни оценки в Букинг

Носителят на превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг – Hotel Aurora Resort & SPA, е сред финалистите за златните статуетки на Балканските туристически награди 2022.

Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022 ще отличи най-добрите примери в туризма на Балканите и ще апелира за приятелство и добри отношения в региона, съобщава ВИП Комюникейшън.

Експерти от Балканските страни оценяват номинациите на общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма. Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест Уестърн.

Кулинарният туризъм е хит на Балканите

Хотелски комплекс Aurora Resort & Spa е открит през юли 2011 г. и се простира върху площ от 5 хектара, сред природата, на 6 км от Берово. Градът е свързан с общата ни история като родно място на легендарните герои Ильо Войвода и Димитър Беровски.
Хотелът предлага все по-търсеният от туристите свеж и здравословен планински въздух, уелнес съоръжения и инфинити басейн с гледка към езерото Берово и планината Малеш.

Този еко хотелски комплекс е построен с местни камъни и дървен материал. Хотел Aurora предлага няколко басейна, луксозни СПА съоръжения и стилен ресторант с тераса. Гостите имат безплатен достъп до парна баня, сауна и закрит басейн.
Всички помещения за настаняване разполагат с големи легла, собствен балкон и просторна баня. В целия комплекс е осигурен безплатен WiFi.

Специална награда по време на церемонията ще бъде връчена на президента на Туристическата Камара на Република Македония – Аркан Керим. Той е един от водещите авторитети в туризма на Балканите, изпълнителен и управляващ директор на Generalturist от 2003 г.

Косовски лидери в туризма са участници в Балканския форум в София

Бил е управител на Хотел КБ – управляващ в ски център Маврово 2007 г. GSA на авиокомпания Borajet през 2011 г., туроператор е на Carter от 2003 г. до днес. Член е на IATA. Говори английски, турски, македонски, сръбски, албански и български език. Собственик е на едно от най-разпознаваемите места за настаняване в столицата на РС Македония – G Hotel.

„Надявам се енергията, която вече се чувства и посланията, които ще изпратим от Балканските награди за туристическа индустрия, ще успеем да придвижим идеята и да имаме милион туристи от България към Македония и милион туристи от Македония в България следващите 3 години“, споделя надеждите си той.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button