Свят

Колко струва да плуваш в басейн на 77-мия етаж?

Когато говорим за Дубай, луксът е неизбежен, но от миналата година градът вече си има още една ТОП локация за туристите, феновете на снимките и приключенията.

Противно на очакваното цените тук са достижими… и за хората, които не прстигат с частен хеликоптер в хотела.

Преместете се обратно под ослепителната слънчева светлина на Дубай и се насочете на 294 метра нагоре към небето и ще намерите рекордьор на Гинес – откритият инфинити басейн на върха на пищния петзвезден Address Beach Resort в Jumeirah Beach Residence. Това е най-високият басейн в света.

Издавайки се от 77-ия етаж, басейнът (който също отвори врати миналата година) е трескавата мечта на инстаграмърите с невероятни панорамни гледки към най-популярните забележителности на града като Bluewaters Island, Palm Jumeirah и оформения на платно „Бурж ал Араб“, въпреки че плувците, предразположени към световъртеж, трябва да се отдалечават от ръба с неговия спиращ дъха изглед.

Мократа повърхност на покрива придава вид на масивно езеро от небето, докато пространството е дом на ZETA Seventy Seven, шикозен азиатски ресторант с меню, вдъхновено от морските дарове.

За да се гарантира, че гостите ще се насладят на спокойните гледки и VIP отношението, етажът е отворен само за хора на възраст над 21 години.

Цената за посещение е от 90 до 320 лева в зависимост от пакета, който избирате.

 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button