Свят

Колко струва да отседнем в личната карибска вила на Принс

Каквото и да мислите за музиката на Принс, той имаше стил. Принс беше пищен и бляскав до сърцевината си – и това със сигурност се отразява във ваканционната му къща на Карибите, която тези дни се появи на пазара за наеми.

Имението Emara в Търкс и Кайкос се намира в района Turtle Tail на остров Провиденсиалес и е била собственост на музиканта до смъртта му през 2016 г.

Резиденцията  разполага с две вили – Emara East и Emara West – които имат 17 спални, 15 бани, много инфинити басейни и стаи с изглед към морето.

В това Airbnb може да се топнем в частен естествен басейн

На всичкото отгоре Емара има свой частен полуостров и плаж, както и, очевидно, много лилави неща. От билярдна маса и тенис корт до алеята, лилавото е основната тема. Жилището под наем се предлага и със собствен иконом, охрана и от портиер.

Както вероятно се досещате, всичко това не е евтино. Цената за нощувка за Emara Estate започва от £11 310 ($13 927), което, дори ако успеете да го напълните до пълния му капацитет (34 гости), е ужасно скъпо.

Emara се отдава под наем от уебсайта за луксозни ваканционни къщи OneFineStay и можете да научите повече в официалния обява тук.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button