КласацииСвят

Кои са най-добрите дестинации за Хелоуин в Европа

Европа вероятно е едно от най-добрите места в света за пътуване, защото предлага голямо разнообразие от различни пейзажи на много малка географска територия. Това, което също е вярно, е, че очарователните и романтични градове могат да се трансформират за Хелоуин в столицата на ужаса, ужаса и страха. Празнувайте Хелоуин в Европа – континентът на кралете, замъците, приказките и легендите.

Кориналдо,  Италия

Като всички човешки същества Кориналдо има две лица. Този гостоприемен град и очарователна дестинация е отличена от Европейската комисия за невероятната си природа и пейзажи. Изненадващото е, че гражданите на Кориналдо са потомци на вещици, на които се покланят.

Приказните замъци и крепости на Балканите, които трябва да видим

Кориналдо е столицата на вещиците на Хелоуин, най-дяволското място за празнуване на празника. Ако сте достатъчно смели, заповядайте в Кориналдо за най-злото събитие „Хелоуин – Фестивалът на вещиците“, което ще се проведе в последните 4 дни на октомври. Benvenuti all’inferno!

Амстердам, Холандия

Амстердам не е само канали, магазини или кафенета, но през последните години е и идеалната дестинация за Хелоуин. Местните харесват толкова много празника, че го празнуват в продължение на три дни, колкото продължава фестивалът.

Лондон, Великобритания

Лондон е най-страшното място на Хелоуин. И тази година призраците на най-известните серийни убийци идват в Лондон, за да ви посрещнат.

Резервирайте хотела си по улиците на Източен Лондон, в района на Уайтчапъл, където ще видите призрака на Джак Рипъра. Разходете се из най-тъмните и най-мъгливите улици на града, който никога не спи, и се подгответе за най-страшния Хелоуин в Лондон.

Парк за чудовища Bomarzo, Италия

Паркът на чудовищата в Италия е огромен парк, екстравагантен, символ на италианския Ренесанс. Историята на парка е мътна и историците не успяват да се споразумеят относно неговия произход или значението на статуите, изобразяващи чудовища.

Можете да ги намерите навсякъде в парка. Каним най-авантюристично настроените да прекосят Портата на Огъра, наричана още Портата към Ада, и да открият тъмната страна на своята личност.

Братислава, Словакия

Братислава се превръща в столица на ужаса на Хелоуин. Този красив град се става  арена за партита за зомбита, чудовища и зли стари вещици.

6 причини да посетим Дисниленд в Париж

Тъй като чудовищата също обичат партитата, Братислава организира много събития, включително Halloween Party Erasmus Bratislava и Bratislava International Halloween Party, за да бъде домакин на най-ужасяващите създания и злини в света.

Това е едно от най -добрите места за празнуване на Хелоуин.

Замъкът Дракула, Румъния

Добре дошли в мястото на Дракула или по-точно в мястото на ВЛАД III.   Разположен в горите на Трансилвания, замъкът Бран е идеалното място в нощта на Хелоуин. Туристическото селище в подножието на замъка ще ви осигури скилидки чесън, ако искате да се предпазите от вампири през нощта.

Единбург, Шотландия

Единбург е прекрасна дестинация за градско пътуване с приятели или със семейството на Хелоуин. Насладете се на нощна почивка, заобиколени от зомбита и вампири, които се чувстват като у дома си в този средновековен град.

Празнувайте Хелоуин в замъка Единбург, посетете града, осветен от фенери. има десетки събития в Единбург, които да направят престоя ви възможно най-страшен.

Брюж, Белгия

Брюж е не само столицата на дантелата в Европа. „Малката Северна Венеция“ е също толкова романтична, колкото и злото на Хелоуин. Пазете се от воден призрак, който броди по езерото на любовта. Изживейте тъмните векове на средновековния Брюж през нощта с разходка в мрачен град, където гидове разказват легендите, сагите и митовете за местата, където биха се случили.

Оравски храд, Словакия

Ако замъкът на Дракула не е достатъчно страшен за вас, защо не посетите замъка на Носферату в Словакия? „Носферату“ е ням филм на Фридрих Вилхелм Мурнау, заснет през 1922 г. и е вдъхновен от „Граф Дракула“. През 1925 г. е взето съдебно решение за потискане на всички копия на филма, но за щастие той е защитен. Препоръчваме ви да го видите, преди да отидете в Oravsky Hrad за Хелоуин, едно от най -страшните места за прекарване на Хелоуин в Европа.

Прага, Чехия

Прага е красива, романтична и пълна с цветя. Влюбените откриват красивия европейски традиционен град, където могат да се отпуснат, но неговите изящни средновековни мостове, тесни улички и скулптури придобиват ново значение, когато в Европа настъпи най-страшната нощ в годината. Билетите са безплатни за зомбита и зли същества!

Блекпул, Великобритания

Тъй като хората обичат да се плашат на Хелоуин, Блекпул е една от най-добрите дестинации за празнуване на Хелоуин със своите десетки панаирни атракции за всички възрасти, включително The Blackpool Tower Dungeon.

Венеция, Италия

Когато падне нощта, когато мъглата нахлуе в града и лодкарите се приберат у дома, когато гълъбите напуснат площад „Сан Марко“, Венеция показва друго лице, това на един страшен град, където съществата са облечени в черно и се скитат по улиците.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button