Съвети

Kак да изберете правилната компания за автомобили под наем?

Ако сте решили да наемате автомобил под наем, има няколко важни неща на които трябва да обърнете внимание, преди да предприемете тази крачка. От изключителна важност е да имате доверие на компанията от която наемате и именно затова в тази статия ще ви предоставим изчерпателно ръководство, което ще ви помогне да изберете правилната за вас фирма, бързо и лесно.

Ето всичко, което трябва да знаете:

Добра репутация

Добрата репутация на дадена компания, може да ви служи като гарант за нейните позитиви, коректност и надеждност. Именно затова е полезно предварително да се запознаете с фирмите опериращи в града от който искате да наемете.  Потребителското изживяване на предишни клиенти също би ви помогнало да си създадете добра представа за компаниите и да направите своя избор лесно и бързо.

Ако искате да се чувствате сигурни и спокойни, първата крачка е да имате доверие във фирмата, в нейните ценности и качеството на предлаганата услуга. Пример за такава компания е Top Rent A Car, които са пазарен лидер в отдаването на автомобили под наем в България.

Обслужване на клиенти

Качественото обслужване на клиентите е жизненоважна част от потребителското изживяване. Едно добро обслужване, може да гарантира спокойствие през периода на наема, да запознае клиента със спецификите и детайлите по автомобила, както и да му осигури желание да се върне отново.   

Препоръчваме ви да се свържете с екипа за обслужване на клиенти на избраната от вас компания за автомобили под наем и да зададете няколко въпроса. По отзивчивостта на персонала, изчерпателността и компетентността на получените отговори, можете да си създадете добра представа, дали бихте да се доверите именно на тази компания.

топ рентакар наем

Удобство

Друго важно нещо за което трябва да помислите е колко офиса има избраната от вас компания и къде са позиционирани те. Изключително ценно е да разполагате с избор, както и да имате възможността да вземете и върнете автомобила от удобна за вас локация.    

Помислете за застраховка

Застраховката е друга важна част, която включва редица възможности за избор и различните компании за отдаване на автомобили под наем включват различни нива на покритие като стандарт.

Покритието ви дарява сигурност и ви освобождава от отговорност при различни възможни злополуки на пътя, кражба и евентуални щети по автомобила. Затова е и толкова важно да застраховате своето превозно средство и да намерите компания предлагаща възможно най-пълната застраховка.

Например, покритието Tyre&Glass, освобождава наемателя от щети или кражба, както и от отговорността за нанесени щети по гуми, джанти, тасове и стъкла.

Виж също: Из коледните базари в Бургас, Ямбол, Пловдив и Русе с кола под наем

Въпреки, че това е едно добро покритие, все пак е необходимо да се замислите за по-голяма сигурност, що се отнася до наемането на автомобил под наем.

Top Protection е един чудесен пример за пълно покритие. Освен че освобождава наемателя  от отговорността при кражба на автомобила, нанесени щети по гуми, джанти, тасове и стъкла. То го освобождава и от щети по екстериора на автомобила. Top Protection осигурява заместващ автомобил и безплатна пътна помощ, както и освобождаване от административна такса при настъпването на инцидент.

Ако искате да бъдете сигурни на пътя и предприемете пътуването си с лекота и сигурност, то покритието е една от най-важните екстри, които е необходимо да си осигурите.

Резервирайте възможно най-рано

Колкото по-рано резервирате автомобил под наем, толкова по-вероятно е избора откъм автомобили да бъде по-богат, както и цената по-изгодна. Важно е да мислите перспективно, да бъдете експедитивни и подредени, особено ако желаете да разполагате с богат избор.

Как да разберете кой тип кола под наем е най-добър?

Преди да пристъпите към крачката, да резервирате автомобил под наем е добре да си зададете въпроса “от какъв тип кола под наем се нуждая?”

Има редица съображения, които трябва да вземете предвид при решението си, така че би било добре да помислите добре, преди да направите своя избор.

Ако разполагате с много багаж е добре да се замислите за автомобил с просторно багажно отделение. Ако пътувате с деца, може би трябва да помислите за големината на самото превозно средство и дали има достатъчно място на задните седалки.

Размерът има пряка връзка с комфорта и дори и да резервирате с най-добрата компания за коли под наем, ако сте резервирали неподходяща кола, неотговаряща на вашите нужди, то е възможно да не изпитате желаното удобство.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button