Новини

Италианското имение на Силвио Берлускони скоро може да отвори врати като музей

Личният живот на трикратния италиански премиер Силвио Берлускони не беше съвсем тих. Скандалните секс партита на милиардера „бунга бунга“ доказват това.

Подхранваните от хедонизъм вечери, които в крайна сметка привлякоха вниманието на италианското министерство на правосъдието, бяха проведени в луксозната вила Сан Мартино на Берлускони край Милано . И сега изглежда, че публиката наистина може да има шанс да се поразгледа из лъскавото имение, където се е случило всичко.

Новината идва след публикуването на завещанието на Берлускони. Политикът почина миналия месец на 86 години, оставяйки семейството си да реши бъдещето на личната му вила – като според съобщенията се обсъждат планове да я превърне в музей.

И така, какво точно можете да очаквате от посещението на Вила Сан Мартино? Е, имението е точно толкова ефектно, колкото бихте очаквали. 70-те стаи са пълни с безценни произведения на изкуството от хора като Рембранд, както и – разбира се – стотици портрети на самия медиен магнат Берлускони.

Естествено, той е наредил и мраморен мавзолей, построен в задната му градина, където сега се съхранява прахът на бившия премиер. Има и огромна библиотека, заредена с биографии на световни лидери, включително Маргарет Тачър и колекция от подаръци от политически приятели като Муамар Кадафи.

В сегашния си вид плановете за трансформиране на имението все още са спекулативни – следете тази страница за допълнителни актуализации.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button