Новини

FlixBus ще пътува от София до Драма и Кавала

FlixBus, водещият европейски доставчик на мобилност и пътувания на дълги разстояния, обявява стартирането на нови маршрути до Гърция до популярните летни дестинации Кавала и Драма.Това разширяване бележи вълнуващ момент за FlixBus, като допълнително засилва ангажимента им да предоставя достъпни и устойчиви възможности за пътуване.

Надграждайки успешното пускане на първата си линия от София до Солун през юни, FlixBus продължава да прави пътуването между България и Гърция по-достъпно и удобно от всякога.

Пътуваме с FlixBus от София до Солун и от Русе до Истанбул

Новият маршрут ще осигури удобен достъп до Кавала и Драма и за пътниците от няколко български града, включително София, Благоевград, Банско и Гоце Делчев.

Кавала, разположен на брега на Егейско море, е град с богата история, култура и
природна красота. Известен със своето живописно пристанище, древни руини и очарователен стар град, Кавала предлага на посетителите смесица от
средиземноморски чар и оживен градски живот. Пътниците ще могат да пътуват удобно до Кавала с автобус, да се потопят в уникланата му атмосфера и да разгледат забележителностите му.

Пътниците вече могат да планират летните си пътувания до Гърция, като билетите са налични на уебсайта на компанията, в приложението и в партньорските туристически агенции.

„Наблюдаваме постоянно нарастващ трафик и интерес към пътувания до Гърция, затова сме щастливи да разширим офертата си до Кавала и Драма. Нашата цел е да отговорим на търсенето и да предоставим лесен начин за пътуване, достъпен за всички. Пътниците вече могат да мислят за автобуса като за алтернатива на личния автомобил,
когато планират лятната си почивка“, каза Снежина Колева, представител на FlixBus България.

Последвайте Faiton.bg във Facebook и Instagram за още идеи и съвети за пътувания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button