19.2 C
София
вторник, септември 26, 2023
spot_img
ruse русе

Ето кои са най-добрите бюджетни дестинации в Европа тази зима

Благодарение на високата инфлация, растящите сметки за енергия и кризата с разходите за живот, бюджетните пътувания са по-актуални от всякога.

И има няколко различни начина за измерване на това колко достъпна е дадена дестинация. От цената на обществения транспорт, храната и напитките до цените на хотелите и билетите за атракции, има много възможности, когато става въпрос за достъпно пътуване.

Тези 6 европейски града имат най-добрите коледни базари през 2022г.

Ново проучване на фирмата за коли под наем DiscoverCars.com разкри друга класация – на най-добрите бюджетни дестинации в Европа. Докладът разглежда броя на достъпните ресторанти и средната цена на хотели и коли под наем, както и входната цена за най-големите атракции в града.

Според DiscoverCars.com най-добрата бюджетна дестинация в Европа тази зима е Краков в Полша. С евтина кола под наем, ниска обща цена за едноседмичен престой и евтина основна атракция (Rynek Glowny, която е безплатна), Краков излиза най-евтиният.

Следващата в списъка е германската столица Берлин, благодарение на огромния си избор от достъпни ресторанти и безплатния вход за Райхстага, следвана от Талин в Естония, който предлага евтини коли под наем, ниски седмични разходи и безплатен вход за катедралата Александър Невски.

Коледните базари в Европа: Къде и какво да видим

Ето петте най-добри града в Европа за бюджетни бягства тази зима, според DiscoverCars.com.

Краков, Полша
Берлин, Германия
Талин, Естония
Будапеща, Унгария
Прага, Чехия

сливен
alexandra travel

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни публикации