От мрежатаСъвети

Ето кой е най-актуалният туристически капан в Париж

Всяка европейска столица привлича със своите забележителности, но трябва да се пазим и от потенциалните туристически капани. Такива не липсват.

Инфлуенсърите Ива и Радостин Кузманови станаха жертва на един от актуалните туристически капани в Париж преди дни. Младото семейство разказва за него в последното си видео.

На много места около Айфеловата кула може да се видят събрани хора, които залагат. Минималният залог е 50 евро, а победителят взима всичко. Играта е повече от елементарна – организаторът крие топче под една от три купички. Играчът трябва да познае под коя се крие топчето.

Въпреки че звучи елементарно, организаторите на туристическия капан са се погрижили да ви вземат бързо парите. Докато подавате банкнотата от поне 50 евро, мъжът със скоростта на светлината сменя купичките, а вие през това време сте заети с даването на парите.

Много често организаторът не е сам, а са няколко души, като другите служат за примамка, за да могат туристите да се излъжат, че интересът към играта е голям.

Двамата са се излъгали и са загубили 90 евро. След това са наблюдавали внимателно  играта и са разкрили пъкления план на измамниците, но за парите им е вече късно.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button