От мрежатаСвят

Българска влогърка показа красотата на Азорските острови

Ели от YouTube канала MakeUpButHow показа невероятната красота на Азорските острови. В едно от последните си видеа тя разказва за пътуването си до райското кътче, скрито в сърцето на Атлантическия океан.

Азорските острови са архипелаг от 9 острова, на които живеят около 250 хиляди души. Това е най-отдалечената населена част от Европа – намират се на 1500 км. от Португалия и на почти 4000 км от бреговете на Северна Америка.

„Пътуването ни беше докосване до един екзотичен свят на природни красоти, една тропическа градина насред океана, предлагаща разнообразни възможности за туризъм и почивка“, споделя във видеото си Ели.

азорските острови
Снимка: makeupbuthow

Влогърката от години живее в столицата на Дания Копенхаген, откъдето заедно с половинката си – Майкъл, често пътуват до различни точки на света.

Двойката е отседнала на остров Сан Мигел, в градчето Понта Делгада, където живеят около 70 хиляди души. „Истинско удоволствие беше да се разхождаме по тесните улички и да пием кафе или зелен чай. В Понта Делгада няма плаж. Най-близките се намират на около 20-ина минути пеша“, разказва влогърката.

Ели препоръчва да си наемем хотел с басейн, ако искаме да се отдадем на плаж.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button