От мрежата

Българска влогърка обикаля с колата си коледните базари в Европа

Българската влогърка Йоанна Петрова тръгна на европейско пътешествие. В рамките на 10 дни тя, заедно със сестра си, ще обикалят голяма част от коледните базари на Стария континент.

Йоанна стартира обиколката си от най-красивия коледен базар през тази година – Будапеща. В столицата на Унгария двете момичета останаха две нощувки, като успяха да посетят двата коледни базара – този пред базиликата „Свети Стефан“, както и на главната пешеходна улица – „Fashion Street“.

Разходка из коледните базари в София 

В Будапеща те получават и ценен урок. За 8 шоколадови топки плащат 70 лева, защото не са си направили сметката – колко всъщност са 15 000 форинта, местната валута в Унгария.

Следващата им спирка е столицата на Словакия Братислава. Въпреки че не са очаквали нещо уникално, българките са останали изключително очаровани от малкото европейско градче, потънало в магията на Коледа.

Чешката столица Прага е третата им дестинация. „Всяко място изглежда все по-хубаво“, признава Йоана. Сестра й допълва, че е имала очаквания за Прага да е красиво, но то се е оказало още по-приказно.

Тези 6 европейски града имат най-добрите коледни базари през 2022г.

Четвъртата дестинация по пътя на двете инфлуенсърки е немският град Франкфурт.

Кои ще са останалите градове и държави, които ще посетят, следвайте Йоанна в YouTube.

 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button