От мрежата

Българка показа красотата на коледен Лондон

Валери Йорданова със съвети какво да видим и посетим в британската столица през декември

Българската влогърка и инфлуенсър Валери Йорданова показа красотата на коледен Лондон и какво да посетим и видим през декември в британската столица.

В новото си видео тя показа и някои от коледните базари, като започва от Southbank Market. На него се предлагат коледни коктейли на цени от 9 до 12 паунда. Самото базарче е малко, но имаше разнообразни неща за хапване и пийване. Около него има много заведения.

Базарът на Trafalgar Square е вторият, който Валери посещава заедно със своята половинка. Той е много по-голям, както и има много повече посетители.

Хубавото в случая, че в Лондон се стъмва в 16:30 е, че коледните светлини по централните улици и булеварди светват толкова рано и преобразяват столицата.

Кои са най-добрите Instagram кафенета в Лондон, които да посетим

Инфлуенсърката съветва да посетите магазина Fortnum&Mason, който наподобява магазина от „Сам вкъщи“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Valerie Yordanova (@valerieyordanova)

„В момента има изключителни намаления на самолетните билети от България до Лондон, цените са по 20 лева в посока без багаж. Кацнахме на летище Лутън и с автобуса на Green Line пътуваме до Лондон за 36 паунда двупосочно“, споделя Валери.

На следващата вечер двамата посещават базара на Leicester Square. И препоръчва задължително вечер да се посети и Covent Garden.

Валери съветва, ако искате да си направитес трахотни снимки, да посетите New Bond Street, но по-рано през деня, тъй като следобед и вечер е пълно с хора./Faiton.bg

Гледайте цялото приключение във видеото:

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button