От мрежата

Българин показа дали си струва да се плати 7 бона на вечер за вила на Малдивите

Венелин Кондаков сравни два вида хотели

Заслужава ли си да се плати огромна сума, за да се насладиш на невероятните Малдиви или може да се отдадеш на заслужен отдих на по-бюджетен хотел? Отговор на този въпрос дава инфлуенсърът и звезден коафьор Венелин Кондаков в новото си видео в YouTube, в което ни показва почивката си със своята половинка Ина.

Първата вила, в която се настаняват, струва 7000 лева на вечер. Тя се намира на по-голям остров, на който има всякакви условия за развлечение. Кондаков съветва да се избира по-голям остров, в противен случай рискувате след втория ден да ви стане скучно.

„Вилата изглежда феноменално, имаме си басейн, собствен плаж. Всичко е толкова красиво. А стаята… сякаш никога не искам да си тръгвам от тук“, разказва Венелин, който показва и изключително обилната закуска.

„В този хотел има футболно игрище, тенис на корт, баскетболни кошове, фитнеси, място за изкуство, детски площадки… Има и два плажа за общо ползване с голям басейн. Има четири магазина и 5 ресторанта островът и хотелът са невероятни“, допълни Кондаков.

Той направи сравнение и между различните ресторанти на острова. „За пет вечери сметката ни беше 3500 долара, като хотелът ни направи отстъпка от 1000 долара и платихме 2500 долара“, допълни Венелин, показвайки бележката.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Venelin Kondakov (@venelin_k)

Последните си дни на Малдивите двойката прекарва на по-бюджетен хотел, който се намира на изключително малък остров. Признават, че там е много по-скучно, тъй като няма опции за развлечения.

Български влогъри разкриват тайните на пътуване с круизен кораб

Все пак ако трябва да се сравнява цена и качество, Кондаков препоръчва по-бюджетния хотел, тъй като разликата в цената е твърде висока.

„Ако избирате хотел гледайте той да бъде стар. Малдивите имат недостиг на питейна вода и цялата растителност е отглеждана и поливана. Отнема години един остров да стане зелен а това е най-хубавото – зеленина, пясък и море“, допълва инфлуенсърът.

Гледайте цялото му видео:

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button