НовиниРусеСофия

Ресторант „CRAZY FISH“ затваря, корабът „София“ се мести в Нидерландия

Ресторант „CRAZY FISH“ на кораб „София“ ще работи в Русе до 15 октомври, събота, включително, съобщиха от заведението.

„След тази дата, корабът ще продължи своята работа в Нидерландия. Благодарим на всички приятели и клиенти!“, казаха още от „CRAZY FISH“.

Корабът ресторант отвори врати по Великден в Русе и бързо доби популярност като стилно заведение и домакин на различни събития. За съжаление на русенци той остана на кея само шест месеца.

Изисканият ресторант за месо и риба разполага с близо 200 места за своите гости. Сочната и апетитна храна е приготвена на Josper– елегантна комбинация между грил и фурна на дървени въглища. Съчетание на традиция и модерност.

Корабът „София“ доскоро бе класика в речните круизни кораби. На 17 октомври 1983 с платформа по море са пуснати на вода в устието на р. Дунав двата пътнически кораба-близнаци “София” и “Русе”, построени в корабостроителница “Де Бисбош”, Холандия. Те са с дължина 113 метра, с над сто кабини, разположени на две палуби.

През годините корабът „София“ се превръща в емблема на „Дунав турс“ за речен круиз. Днес той е изцяло обновен и модернизиран, за да посреща на борда русенци и гостите на града в една неповторима и изискана атмосфера. Намерението на инвеститорите за в бъдеще е да го превърнат в paзвлeĸaтeлeн плaвaщ ĸoмплeĸc c pecтopaнт, бaceйн, бийч бар, пиaнo бap и xoтeлcĸa чacт.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button